Menu
Kausimenut 2025-2026
Yhtenäiset menut ryhmien tilaisuuksiin; huom. yksi menu per ryhmä. Menut valmistetaan vähintään 6:lle hengelle ja ne on tilattava etukäteen varauksen yhteydessä. Laskutus etukäteen ilmoitetun väkimäärän mukaan.
One menu per occasion/group. Minimum for six persons. Please order before your visit. Our policy is to bill according to the amount of menus ordered beforehand.
Menu I, 46€/hlö
Vihersalaattia päärynällä ja manchego-juustolla
Green salad with pear and manchego
Sous-vide -kypsennettyä suomalaista porsaan fileetä, pippurikastiketta ja maalaislohkoperunoita
Finnish pork fillet ´sous vide´ with pepper sauce and wedged potatoes
Vadelmajuustokakkujäätelöä ja valkosuklaa-keksicrumblea
Rasperry cheesecake ice cream with white chocolate cookie crumble
Menu II, 56€/hlö
Keltajuurikeittoa, piparjuurikreemiä ja yrtti-bruschettaa
Yellow beet soup with horseradish cream an herbed bruschetta
Grillattua merilohta, sitruunarisottoa ja hummerivoivaahtoa -TAI- Ankanrinta calvadoskastikkeella ja perunaröstillä
Grilled salmon with lemon risotto and lobster & butter foam -OR- Duck breast with Calvados sauce and a potato rösti
Crème Brûlée ja hillottua uuniomenaa
Crème brûlée with oven baked apple jam
Menu III, 68€/hlö
Satakuntalainen kalalautanen
Local mixed fish platter with archipelago bread
Loimutettua siikaa, suppilovahverokastiketta ja tillivoipeunoita -TAI- Coeur de Fillet (kokonaisena paahdettua suomalaista härän sisäfileetä), madeirakastiketta ja perunarösti
Glow-grilled whitefish with funnel chanterelle sauce and boiled dill potatoes -OR- Coeur de Fillet (Finnish fillet) with Madeira sauce and a potato rösti
Suklaafondant ja mascarponejäätelöä
Chocolate fondant with mascarpone ice cream
sekä menuun halutessanne lisäksi neljäs ruokalaji: 10,50€
Kotimainen juustolautanen lisukkeineen
Finnish cheese plate (additional forth course) with sides
Kausimenut 2025
Yhtenäiset menut ryhmien tilaisuuksiin; huom. yksi menu per ryhmä. Menut valmistetaan vähintään 6:lle hengelle ja ne on tilattava etukäteen varauksen yhteydessä. Laskutus etukäteen ilmoitetun väkimäärän mukaan.
One menu per occasion/group. Minimum for six persons. Please order before your visit. Our policy is to bill according to the amount of menus ordered beforehand.
MENU 1 46 €
Vihersalaattia, manchego-juustoa ja hillottua tomaattia, Levain-leipää
Green salad with manchego and jammed tomato, Levain bread
Sous-vide –kypsennettyä suomalaista porsaan fileetä, kermainen pippurikastike ja lohkoperunat
Finnish pork fillet ‘sous vide’ with creamy pepper sauce and wedged potatoes
Appelsiiniposset
Orange posset
MENU 2 55 €
Maa-artisokkakeittoa ja parmesan-bruschettaa
Jerusalem artichoke soup with parmesan bruschetta
Grillattua merilohta, Hollandaise-vaahtoa ja paahdettua perunaa -tai- Karitsan fileetä, timjami-kastiketta ja kermaperunat
Grilled salmon with Hollandaise foam and roasted potatoes -or- Fillet of lamb with thyme sauce and creamy potato gratin
Karhulinnan punaherukkajäätelöä & karamellikastiketta
Karhulinna´s red currant ice cream and caramel sauce
ILLALLISMENU 3 68€
Satakuntalainen kalalautanen
Local mixed fish platter with archipelago bread
Loimutettua siikaa & kantarellirisottoa -tai- Coeur de Fillet (kokonaisena paahdettua suomalaista härän sisäfileetä), portviini-kastiketta ja perunapaistos
Glow-grilled whitefish & chanterelle risotto -or- Coeur de Fillet (Finnish fillet) with port wine sauce and a potato bake
Suklaafondant & punaherukkajäätelöä
Chocolate fondant with red currant ice cream
Sekä menuun halutessa lisäksi neljäs ruokalaji + 10.50€
And fourth course to add to a menu + 10.50€
Kotimainen juustolautanen lisukkeineen
Finnish cheese plate with sides
