Menu

Illallismenut syksy / talvi 2024-2025

Yhtenäiset menut ryhmien tilaisuuksiin; huom. yksi menu per ryhmä. Menut valmistetaan vähintään 6:lle hengelle ja ne on tilattava etukäteen varauksen yhteydessä. Laskutus etukäteen ilmoitetun väkimäärän mukaan.
One menu per occasion/group. Minimum for six persons. Please order before your visit. Our policy is to bill according to the amount of menus ordered beforehand.

MENU 1   46 €

Vihersalaattia, manchego-juustoa ja hillottua tomaattia, Levain-leipää

Green salad with manchego and jammed tomato, Levain bread

Sous-vide –kypsennettyä suomalaista porsaan fileetä, kermainen pippurikastike ja lohkoperunat

Finnish pork fillet ‘sous vide’ with creamy pepper sauce and wedged potatoes

Appelsiiniposset

Orange posset

ravintola pori aperitiivit

MENU 2   55 €

Maa-artisokkakeittoa ja parmesan-bruschettaa

Jerusalem artichoke soup with parmesan bruschetta

Grillattua merilohta, Hollandaise-vaahtoa ja paahdettua perunaa -tai- Karitsan fileetä, timjami-kastiketta ja kermaperunat

Grilled salmon with Hollandaise foam and roasted potatoes -or- Fillet of lamb with thyme sauce and creamy potato gratin

Karhulinnan punaherukkajäätelöä & karamellikastiketta

Karhulinna´s red currant ice cream and caramel sauce

ILLALLISMENU 3   68€

Satakuntalainen kalalautanen

Local mixed fish platter with archipelago bread

Loimutettua siikaa & kantarellirisottoa -tai- Coeur de Fillet (kokonaisena paahdettua suomalaista härän sisäfileetä), portviini-kastiketta ja perunapaistos

Glow-grilled whitefish & chanterelle risotto -or- Coeur de Fillet (Finnish fillet) with port wine sauce and a potato bake

Suklaafondant & punaherukkajäätelöä

Chocolate fondant with red currant ice cream

ravintola pori alkuruoka
Kellarin härkää

Sekä menuun halutessa lisäksi neljäs ruokalaji   + 10.50€

And fourth course to add to a menu   + 10.50€

Kotimainen juustolautanen lisukkeineen

Finnish cheese plate with sides

MENU 1: 46€/hlö

Vihersalaattia, brie-juustoa ja vadelma-balsamico -siirappia, Levain-leipää

Green salad with brie and raspberry & balsamico syrup, Levain bread

Sous-vide -kypsennettyä suomalaista porsaan fileetä, béarnaise-kastiketta ja maalaislohkoperunoita

Finnish pork fillet ´sous vide´with Béarnaise sauce and wedged potatoes

Raparperisorbettia ja marinoitua mansikkaa

Rhubarb sorbet and macerated strawberries

MENU 2: 54€/hlö

Parsakeittoa ja pesto-bruschettaa

Asparagus soup with pesto bruschetta

Grillattua merilohta, lime-voikastiketta ja paahdettua perunaa

Grilled salmon with lime & butter sauce and roasted potatoes

Pistaasijäätelöä, pähkinä-kinuski -crumblea ja Amaretto-siirappia

Pistachio ice cream with nut caramel crumble and Amaretto syrup

MENU 3: 68€/hlö

Satakuntalainen kalalautanen

Local mixed fish platter with archipelago bread

Loimutettua siikaa, kevätsipuli-voivaahtoa ja juurespyreetä -TAI- Coeur de Fillet (kokonaisena paahdettua suomalaista härän sisäfileetä), portviinikastiketta ja perunapaistos

Glow-grilled whitefish, spring onion & butter foam and root vegetable purée -OR- Coeur de Fillet (Finnish fillet of beef) with port wine sauce and a potato bake

Crème brûlée

Crème brûlée

Halutessanne neljäs ruokalaji menuun: 10,50€/hlö

Kotimainen juustolautanen lisukkeineen

Finnish cheese plate with sides