Menu
Illallismenut syksy / talvi 2024-2025
Yhtenäiset menut ryhmien tilaisuuksiin; huom. yksi menu per ryhmä. Menut valmistetaan vähintään 6:lle hengelle ja ne on tilattava etukäteen varauksen yhteydessä. Laskutus etukäteen ilmoitetun väkimäärän mukaan.
One menu per occasion/group. Minimum for six persons. Please order before your visit. Our policy is to bill according to the amount of menus ordered beforehand.
MENU 1 46 €
Vihersalaattia, manchego-juustoa ja hillottua tomaattia, Levain-leipää
Green salad with manchego and jammed tomato, Levain bread
Sous-vide –kypsennettyä suomalaista porsaan fileetä, kermainen pippurikastike ja lohkoperunat
Finnish pork fillet ‘sous vide’ with creamy pepper sauce and wedged potatoes
Appelsiiniposset
Orange posset


MENU 2 55 €
Maa-artisokkakeittoa ja parmesan-bruschettaa
Jerusalem artichoke soup with parmesan bruschetta
Grillattua merilohta, Hollandaise-vaahtoa ja paahdettua perunaa -tai- Karitsan fileetä, timjami-kastiketta ja kermaperunat
Grilled salmon with Hollandaise foam and roasted potatoes -or- Fillet of lamb with thyme sauce and creamy potato gratin
Karhulinnan punaherukkajäätelöä & karamellikastiketta
Karhulinna´s red currant ice cream and caramel sauce
ILLALLISMENU 3 68€
Satakuntalainen kalalautanen
Local mixed fish platter with archipelago bread
Loimutettua siikaa & kantarellirisottoa -tai- Coeur de Fillet (kokonaisena paahdettua suomalaista härän sisäfileetä), portviini-kastiketta ja perunapaistos
Glow-grilled whitefish & chanterelle risotto -or- Coeur de Fillet (Finnish fillet) with port wine sauce and a potato bake
Suklaafondant & punaherukkajäätelöä
Chocolate fondant with red currant ice cream


Sekä menuun halutessa lisäksi neljäs ruokalaji + 10.50€
And fourth course to add to a menu + 10.50€
Kotimainen juustolautanen lisukkeineen
Finnish cheese plate with sides
MENU 1: 46€/hlö
Vihersalaattia, brie-juustoa ja vadelma-balsamico -siirappia, Levain-leipää
Green salad with brie and raspberry & balsamico syrup, Levain bread
Sous-vide -kypsennettyä suomalaista porsaan fileetä, béarnaise-kastiketta ja maalaislohkoperunoita
Finnish pork fillet ´sous vide´with Béarnaise sauce and wedged potatoes
Raparperisorbettia ja marinoitua mansikkaa
Rhubarb sorbet and macerated strawberries

MENU 2: 54€/hlö
Parsakeittoa ja pesto-bruschettaa
Asparagus soup with pesto bruschetta
Grillattua merilohta, lime-voikastiketta ja paahdettua perunaa
Grilled salmon with lime & butter sauce and roasted potatoes
Pistaasijäätelöä, pähkinä-kinuski -crumblea ja Amaretto-siirappia
Pistachio ice cream with nut caramel crumble and Amaretto syrup

MENU 3: 68€/hlö
Satakuntalainen kalalautanen
Local mixed fish platter with archipelago bread
Loimutettua siikaa, kevätsipuli-voivaahtoa ja juurespyreetä -TAI- Coeur de Fillet (kokonaisena paahdettua suomalaista härän sisäfileetä), portviinikastiketta ja perunapaistos
Glow-grilled whitefish, spring onion & butter foam and root vegetable purée -OR- Coeur de Fillet (Finnish fillet of beef) with port wine sauce and a potato bake
Crème brûlée
Crème brûlée

Halutessanne neljäs ruokalaji menuun: 10,50€/hlö
Kotimainen juustolautanen lisukkeineen
Finnish cheese plate with sides
