À La Carte
Suositusmenu 53€
Vihersalaatti, manchego-juustoa ja hillottua tomaattia, Levain-leipää
Green salad with manchego and jammed tomatoes, levain bread
Loimutettua siikaa ja kantarellirisottoa
Glow-grilled whitefish with chanterelle risotto
Uuniomenasorbet ja paahdettua kaura-valkosuklaakrokanttia
Oven baked apple sorbet, served with roasted oat and white chocolate brittle


Aperitiivit
Tyrnicocktail
Buckthorn cocktail
4 cl Vodka
Vuona Gin & Tonic
4 cl Vuona Gin
Provetto Brut
12 cl
Alkuruokia
Kellarin etanat
Escargots à la maison
Satakuntalainen kalalautanen
Platter of mixed local fish
Hickory-savustettua härkäpastramia, hunaja-dijonmajoneesia, hillottua punasipulia
Hickory smoked beef pastrami, served with honey & dijon mayo and sweet onion relish
Maa-artisokkakeittoa ja parmesan-bruschettaa
Jerusalem artichoke soup with parmesan bruschetta
Vihersalaaattia, manchego-juustoa ja tomaattihilloketta, Levain-leipää
Green salad with manchego and jammed tomatoes


Pääruokia
Loimutettua siikaa ja kantarellirisottoa
Glow-grilled whitefish with chanterelle risotto
Kuhaa Mannerheimin tapaan; Leivitettyä kuhaa, piparjuurivoita, suppilovahverokastiketta ja tillivoiperunaa
Pikeperch à la Mannerheim; fried in horseradish butter, served with funnel chanterelle sauce and boiled potatoes with dill butter
Viipaleina pariloitua lohta, palsternakka-perunapyreetä ja rapu-voivaahtoa
Grilled salmon with parsnip and potato purée, served with crab & butter foam
Kantarellirisottoa, paahdettuja kauden kasviksia
Chanterelle risotto with roasted seasonal vegetables
Perinteinen pippuripihvi, 180g/250g (suomalainen sisäfilee)
Pepper steak 180g/250g (Finnish fillet of beef), with potato wedges
Karitsan ulkofileetä, timjamikastiketta ja valkosipuliperunaa
Lamb sirloin with thyme sauce and garlic potatoes
Kellarin härkää; Aurajuustolla kuorrutettua suomalaista härän sisäfileetä, viipaleperunoita, paistettua sipulia, tomaattia ja kaprista sekä madeirakastiketta
Finnish fillet of beef coated with blue cheese, sliced potatoes, fried onions, sun-dried tomatoes and madeira sauce
Paahdettua poronfileetä ja palsternakka-perunapyreetä, tumma yrttikastike ja hillottuja karpaloita
Roasted reindeer fillet with parsnip and potato purée, dark herb sauce and cranberry jam
Jälkiruokia
Uuniomenasorbet, paahdettua kaura-valkosuklaakrokanttia
Oven baked apple sorbet, served with roasted oat and white chocolate brittle
Suklaafondant ja punaherukkajäätelöä
Chocolate fondant with redcurrant ice cream
Tyrni-trifle
Buckthorn trifle
Crème Brûlée & Cointreau-marinoituja hedelmiä
Crème Brûlée with fresh cointreau marinated fruits
Kahvi (Puuvillan tumma paahto)
Dark roast coffee from Puuvilla coffee roastery
Espresso / Tuplaespresso
Espresso / Double espresso
Cappuccino

Suositusmenu 53€
Vihersalaattia, päärynällä ja manchego-juustolla
Green salad with pear and manchego
Viipaleina pariloitua lohta, yrttivoita ja maa-artisokka-perunapyreetä
Grilled salmon served with herbed butter and Jerusalem artichoke & potato purée
Créme brûlée ja hillottua uuniomenaa
Créme brûlée with oven baked apple jam


Aperitiivit
Tyrnicocktail
Buckthorn cocktail
4 cl Vodka
Vuona Gin & Tonic
4 cl Vuona Gin
Provetto Brut
12 cl

Alkuruokia
Kellarin etanat
Escargots à la maison
Satakuntalainen kalalautanen ja saaristolaisleipää
Platter of mixed local fish with archipelago bread
Grillattuja kampasimpukoita, hummerivoivaahtoa ja sitrusrisottoa
Grilled scallops served with lobster & butter foam and citrus risotto
Peuran paistia, maa-artisokkamajoneesia, friteerattuja kapriksia ja parmesaania
Venison cold cut served with Jerusalem artichoke mayo, fried capers and parmesan
Keltajuurikeittoa, piparjuurikreemiä ja yrtti-bruschettaa
Yellow beet soup with horseradish cream
Vihersalaattia päärynällä ja manchego-juustolla
Green salad with pear and manchego

Pääruokia
Loimutettua siikaa, suppilovahverokastiketta ja perunarösti
Glow-grilled whitefish with funnel chanterelle sauce and a potato rösti
Viipaleina pariloitua merilohta, yrttivoita ja maa-artisokka-perunapyreetä
Grilled salmon served with herbed butter and Jerusalem artichoke and potato purée
Tattirisottoa, parmesaania, oliiviöljyä ja paahdettuja kauden kasviksia
Bolete risotto with parmesan, olive oil and roasted seasonal vegetables
Grillatttua nieriää, sitrusrisottoa ja hummerivoivaahtoa
Grilled Arctic char with citrusrisotto and lobster & butter foam
Kevyesti leivitettyä kuhaa piparjuurikastikkeella ja tillivoi-perunoilla
Lightly battered pikeperch with horseradish sauce and boiled dill potatoes
Ankanrintaa Calvados-kastikkeella ja perunaröstillä
Duck breast served with Calvados sauce and a potato rösti
Kellarin härkää; Aurajuustolla kuorrutettua suomalaista härän sisäfileetä, viipaleperunoita, paistettua sipulia, tomaattia ja kaprista sekä madeirakastiketta
Finnish fillet of beef coated with blue cheese, sliced potatoes, fried onions, sun-dried tomatoes, capers and madeira sauce
Paahdettua suomalaista poron fileetä, riistakastiketta ja maa-artisokka-perunapyreetä
Roasted Finnish fillet of reindeer served with game sauce and Jerusalem artichoke and potato purée
Perinteinen pippuripihvi, 180g/250g (suomalainen sisäfilee)
Pepper steak 180g/250g (Finnish fillet of beef), with potato wedges

Jälkiruokia
Tyrnijuustokakkua ja marjakastiketta
Sea buckthorn cheesecake and berry sauce
Créme brûlée ja hillottua uuniomenaa
Crème brûlée with oven baked apple jam
Suklaafondant ja mascarponejäätelöä
Chocolate fondant served with mascarpone ice cream
Vadelmajuustokakkujäätelöä ja valkosuklaa-keksicrumblea
Rasberry cheesecake ice cream with white chocolate crumble
Kahvi (Puuvillan tumma paahto)
Dark roast coffee from Puuvilla coffee roastery
Espresso / Tuplaespresso
Espresso / Double espresso
Cappuccino
Lapsille
Lapsille löytyy myös perinteiset annokset kuten lihapullat, lehtipihvi sekä nakit. Myös päivän kala- ja kanavaihtoehdot saatavilla.
Jälkiruoaksi löytyy erilaisia jäätelöannoksia.